Onze biologische producten

Biostrong 375 OFC

Plantaardig additief voor kalveren
GreenBoost Koe Rund Vee

Biostrong 375 OFC is een zuiver plantaardige combinatie van kruiden en etherische oliën. Dit product is geschikt voor de biologische kalverhouderij en is gecertificeerd door SKAL Biocontrole.

Het stimuleert de bronchiaal secretie, verdunt het slijm en stimuleert de afvoer van het slijm. Biostrong 375 heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, waardoor schade aan het slijmvlies wordt beperkt en het is adaptogeen. Adaptogeen betekent dat Biostrong 375 het lichaam ondersteunt in het juist reageren bij stress.

Biostrong 510 OFC

Plantaardig additief voor pluimvee

Biostrong 510 is een plantaardig diervoederadditief specifiek voor pluimvee. De etherische oliën, bitterstoffen, prikkelende stoffen en saponines stimuleren de vertering en benutting van voedingsstoffen. Het resultaat is een verhoogde groei en scherpe voederconversie bij vleeskuikens en een hogere eiproductie en voederconversie bij leghennen. Tevens draagt het bij aan een goede strooiselkwaliteit. Biostrong 510 verlaagt de ammoniakemissie en draagt daarmee bij aan een duurzame pluimveehouderij. Biostrong 510 OFC is de biologische variant, gecertificeerd door SKAL Biocontrole. Eén van de weinige producten, die kan worden toegepast in de biologische pluimveehouderij.

Greenvalley International Pluimvee

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!