Onderzoek, productontwikkeling en maatwerk

Greenvalley is specialist op het gebied van diervoederadditieven. Greenvalley ontwikkelt en levert additieven die zijn afgestemd op de behoefte van het dier en de specifieke wensen van de afnemers.

Inzicht in de werking van additieven in relatie tot dier en darm en voor optimale productie is de basis voor een goed advies.  Het gaat hierbij om de werking van producten in het laboratorium en in maagdarmsimulatie modellen (in vitro). Uiteindelijk wordt middels praktijkonderzoek beoordeeld of producten een gunstige werking hebben op dierenwelzijn. Onderzoek vindt plaats in samenwerking met de producent. Bij fundamenteel onderzoek naar de werking van de producten werken we samen met universiteiten en instituten.

Voor het ontwikkelen van nieuwe producten volgen wij nauwgezet de marktontwikkelingen en hebben we zicht op de praktijk. Welke verbeteringen zijn mogelijk in de voeropname, vertering en benutting van diervoeders?  Hoe kan de darmwerking bevorderd worden?  Voor welke problemen kunnen wij producten ontwikkelen?

Daarnaast worden ook de ontwikkelingen binnen het wetenschappelijke voedingsonderzoek bij zowel mens als dier gevolgd.

Voer voeding voedingssupplementen dieren

Voor specifieke situaties ontwikkelt Greenvalley samen met haar afnemers maatwerkproducten.

CONTACT